onsdag den 23. januar 2008

Luk processerne op!

Velkommen til modelkommuneforsøgets nye blog for model- og følgekommuner.

”Luk processerne op” kunne være denne blogs motto, og vi håber at så mange som muligt vil oprette sig som blogger og være med i dialogen på tværs af de 32 kommuner.

Kommunikationsredskab for deltagerkommuner
Bloggen er i første omgang oprettet for jer, som er deltagerkommuner i Børnekulturens Netværks modelkommuneforsøg. Vi ser den som et kommunikationsredskab, hvor deltagerne på bloggen kan udveksle erfaringer, hændelser, oplevelser, viden om de forskellige projekter, de er i gang med, både de egentlige modelkommuneprojekter og følgekommunernes relaterede projekter.

Åbne processer og dialog

Vi ser også bloggen som et procesorienteret fænomen, hvor der er lagt op til konstruktiv diskussion, og hvor det er muligt at dele sine processer med andre – lukke processerne op – og dermed give mulighed for en flydende videndeling. Den mulighed for tværfaglig tilgang, som også ligger i bloggen ser vi også som vigtig, fordi der er et udviklingspotentiale i at bringe viden fra flere områder sammen.

Deltager i stedet for afsender
Som blogger er du deltager frem for afsender og kun derigennem kan bloggen få liv. Vi håber at I generøst vil dele ud af oplevelser og viden og stille jer til rådighed for spørgsmål og dialog om børnekultur i kommunerne. Børnekulturens Netværk og Pluss Leadership vil også deltage i blogdiskussionen.

Ingen kommentarer: